Připojte se k našemu Zpravodaje

Webové stránky ("Stránky") pro REI Capital Growth LLC. („REICG“, „my“ nebo „nás“) byl vytvořen za účelem poskytování informací o naší společnosti. Vážíme si soukromí návštěvníků našich stránek („vy“, „váš“ nebo „uživatel“) a pro ochranu vašich osobních údajů jsme zavedli následující zásady ochrany osobních údajů s ustanoveními, která se vztahují na shromažďování údajů REI Capital Growth, její dceřiné společnosti a její přidružené společnosti. Máte-li dotazy nebo obavy, můžete nás kontaktovat na adrese support@reicapitalgrowth.com.

Naše Zásady ochrany osobních údajů zveřejňují typ a povahu informací, které shromažďujeme, když navštívíte naše webové stránky nebo když nám pošlete e-mail, a jak je používáme, stejně jako volby, které můžete učinit ohledně způsobu shromažďování a používání vašich informací. Vysvětlujeme také, jak budou použity jakékoli žádosti o osobní nebo osobně identifikovatelné informace.

Přečtěte si prosím pozorně tyto zásady, abyste pochopili naše zásady a postupy týkající se vašich údajů a toho, jak s nimi budeme nakládat. Pokud nesouhlasíte s našimi zásadami a postupy, vaše volba je nepoužívat naše webové stránky. Vstupem na web nebo jeho používáním souhlasíte s těmito zásadami ochrany osobních údajů. Tato politika se může čas od času změnit. Vaše další používání této webové stránky poté, co provedeme změny, je považováno za přijetí těchto změn, proto prosím pravidelně kontrolujte, zda zásady nejsou aktualizovány.

Informace, které o vás shromažďujeme, a jak je shromažďujeme

Typy osobních údajů, které shromažďujeme a sdílíme, závisí na službě, kterou vám poskytujeme, ale zahrnují informace, podle kterých můžete být osobně identifikováni, jako je jméno, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, datum narození, informace o bankovním účtu a číslo sociálního pojištění (souhrnně „osobní údaje“). Shromažďování těchto informací je nezbytné pro zajištění funkčnosti webových stránek a/nebo pro dodržení platných zákonů a předpisů souvisejících s nabídkou produktů webových stránek.

Shromažďujeme také automatické informace, jako je vaše IP adresa, statistiky zobrazení stránek a návštěvnosti a další informace shromážděné prostřednictvím souborů cookie a dalších technologií sledování. Můžeme také použít analytické nástroje třetích stran k optimalizaci našich služeb, ale neshromažďují se o vás žádné osobní údaje, pokud je výslovně neodešlete prostřednictvím našich formulářů. Pokud nás kontaktujete, můžeme uchovávat záznamy a kopie veškeré korespondence. Můžeme uchovávat podrobnosti o transakcích, které provádíte prostřednictvím webových stránek.

Používání souborů cookie, webových majáků a dalších technologií

  • Soubory cookie. Když používáte stránky a přistupujete k nim, můžeme do vašeho webového prohlížeče umístit soubory cookie. Díky cookie je vaše interakce s webem rychlejší a osobnější. Soubory cookie používáme pro následující účely: povolení určitých funkcí webu, poskytování analýz, ukládání vašich preferencí, umožnění doručování reklam. Na Stránce můžeme používat soubory cookie relace i trvalé soubory cookie. Můžeme používat základní soubory cookie k ověření uživatelů a zabránění podvodnému používání uživatelských účtů.
  • Web Beacons. Web beacons mohou být použity ke zlepšení vašeho zážitku na našich Stránkách, včetně pomoci vám poskytnout obsah přizpůsobený vašim zájmům na našich webových stránkách nebo v e-mailech, které vám zasíláme. Pomáhají nám také porozumět tomu, zda uživatelé čtou e-mailové zprávy a klikají na odkazy obsažené v těchto zprávách, abychom jim mohli poskytovat relevantní obsah a nabídky. Naše webové majáky mohou shromažďovat některé kontaktní informace (např. e-mailovou adresu spojenou s e-mailovou zprávou, která obsahuje webový maják).
  • Google Analytics. Můžeme používat služby třetích stran, jako je Google Analytics, které shromažďují, monitorují a analyzují informace, jako je adresa internetového protokolu („IP“), typ prohlížeče, verze prohlížeče, navštívené stránky, čas a datum použití, čas strávený na stránkách. a další statistiky za účelem zvýšení funkčnosti webových stránek. To může zahrnovat také funkci User-ID společnosti Google, která vám přiřadí jedinečné, trvalé a neosobně identifikovatelné ID, které nám pomůže vás rozpoznat na různých relacích a zařízeních. I když se nemůžete odhlásit z takového sběru, máte možnost svůj účet uzavřít. Společnost Google má také své vlastní zásady, které se zabývají tím, jak takové informace používá a jak se můžete odhlásit.

Pokračováním v používání webu REICG souhlasíte s naším používáním souborů cookie, webových majáků a dalších podobných technologií, jak je popsáno výše.

Použití informací, které od vás shromažďujeme

Údaje, které o vás shromažďujeme nebo které nám poskytnete, používáme k tomu, abychom vám představili web a jeho obsah, a to pro následující účely:

  • Potvrďte vaši identitu
  • Kompletní transakční dokumenty
  • Povolit automatické platby a převody prostředků
  • Kontaktujte vás ohledně transakce, kterou jste požadovali, nebo pro projednání problému s vaším účtem
  • Udržujte s vámi pravidelnou komunikaci, která může být nezbytná ke splnění našich závazků vůči vám nebo k provedení požadovaných transakcí
  • Abychom vám poskytli informace, produkty nebo služby, které od nás požadujete nebo které by vás mohly zajímat
  • Abychom lépe porozuměli chování našich uživatelů a zlepšili webové stránky a naši nabídku produktů
  • Jakýmkoli jiným způsobem můžeme popsat, kdy poskytujete informace; a pro jakýkoli jiný účel s vaším výslovným souhlasem
  • Vyhovět žádostem regulátorů o informace a splnit další zákonné požadavky

Sdílení vašich informací

Můžeme bez omezení zveřejnit agregované informace o našich uživatelích a informace, které neidentifikují žádnou osobu.

Spolupracujeme s mnoha důvěryhodnými partnery, kteří provádějí životně důležité funkce jako součást našich operací. Osobní údaje, které shromažďujeme nebo které nám poskytnete, můžeme zveřejnit, jak je popsáno v těchto zásadách ochrany osobních údajů následovně.

REICG spolupracuje (mimo jiné) s poskytovateli hostingových služeb pro Stránku, poskytovateli elektronického podpisu a poskytovateli služeb elektronických plateb. Můžeme zapojit třetí strany, aby nám pomohly provádět některé další interní funkce, jako je zpracování účtu, převod prostředků, služby klientům nebo jiné shromažďování údajů souvisejících s naším podnikáním. Příklady třetích stran mohou zahrnovat ty, které provádějí zpracování dat, výkaznictví, daňovou dokumentaci, úschovu nebo úschovu. Informace jsou s těmito třetími stranami sdíleny pouze v rozsahu nezbytném k tomu, abychom mohli zpracovat transakce, které iniciujete, nebo provádět jiné specifické služby. Naši partneři jsou ze zákona povinni uchovávat vaše informace v soukromí a v bezpečí.

Vaše údaje můžeme sdílet s orgány činnými v trestním řízení nebo jinými vládními úřady, jak to vyžaduje zákon nebo pro účely omezení podvodů. Vyhrazujeme si právo zpřístupnit vaše osobní údaje, pokud se domníváme, že zveřejnění je nezbytné pro ochranu našich práv nebo pro dodržení soudního řízení, soudního příkazu nebo právního procesu. Dále si vyhrazujeme právo zpřístupnit jakékoli vaše osobní údaje, o kterých se v dobré víře domníváme, že jsou vhodné nebo nezbytné k přijetí opatření proti odpovědnosti, k vyšetřování a obraně proti jakýmkoli nárokům nebo obviněním třetích stran, k pomoci vládním donucovacím orgánům, k ochraně bezpečnost nebo integritu stránek nebo našich služeb nebo k ochraně práv, majetku nebo osobní bezpečnosti společnosti REICG, jejích uživatelů, vydavatelů nebo jiných.

Vaše údaje můžeme také sdílet s kupujícím nebo jiným nástupcem v případě fúze, odprodeje, restrukturalizace, reorganizace, zrušení nebo jiného prodeje nebo převodu některých nebo všech našich aktiv, ať už jako nepřetržitý podnik nebo v rámci konkurzu, likvidace nebo podobné řízení, ve kterém jsou mezi převedeným majetkem osobní údaje, které máme o uživatelích našich webových stránek. Pokud tato situace nastane, upozorníme vás předem a dáme vám možnost pokračovat nebo váš účet zrušit.

Další poskytovatelé služeb, se kterými sdílíme vaše údaje
Můžeme zaměstnávat jiné společnosti, aby prováděly funkce naším jménem, ​​jako je údržba webové stránky, poskytování služeb souvisejících s touto stránkou, shromažďování informací, odpovídání na elektronickou poštu a její odesílání nebo jiné funkce nezbytné pro naše podnikání.

S našimi poskytovateli služeb budeme sdílet pouze ty informace, které potřebují k tomu, aby mohli vykonávat své funkce v souladu s jejich příslušnými Zásadami ochrany osobních údajů, a požadujeme, aby se zavázali používat vaše Osobně identifikovatelné údaje v souladu s jejich příslušnými Zásadami ochrany osobních údajů.

Kromě toho budeme vaše osobní údaje, včetně informací týkajících se vaší identity a bankovních účtů, sdílet s našimi poskytovateli plateb, abychom vám umožnili financovat váš účet REICG a v souladu s jejich příslušnými zásadami ochrany osobních údajů. Registrací a financováním uživatelského účtu na Webové stránce souhlasíte s tím, že budete vázáni Zásadami ochrany osobních údajů vybraného poskytovatele plateb.

Účet Security

S ohledem na vaše používání Stránek souhlasíte s tím, že (a) poskytnete přesné, aktuální a úplné informace, jak mohou být vyžadovány registračními formuláři na Stránkách („Registrační údaje“); (b) udržovat bezpečnost vašeho hesla a identifikace; (c) udržovat a neprodleně aktualizovat registrační údaje a jakékoli další informace, které poskytnete společnosti Worthy, aby byly přesné, aktuální a úplné; a (d) nést plnou odpovědnost za veškeré používání vašeho účtu a za jakékoli akce provedené pomocí vašeho účtu.

Jak chráníme vaše osobní údaje
Zavedli jsme bezpečnostní systémy navržené tak, aby zabránily neoprávněnému přístupu k Osobně identifikovatelným informacím nebo jejich zveřejnění, a podnikáme všechny přiměřené kroky k zabezpečení a ochraně těchto informací, včetně:

  • Sekce našich stránek chráněná heslem vyžaduje, aby nám uživatelé poskytli jedinečné identifikátory, jako je jejich e-mailová adresa;
  • Používáme zabezpečený kanál využívající šifrování Secure Sockets Layer, což je standard pro zabezpečená internetová síťová připojení, k ochraně informací vyměňovaných přes internet mezi vaším webovým prohlížečem a našimi servery;
  • Vaše číslo sociálního zabezpečení šifrujeme v klidu, takže v nepravděpodobném případě úniku dat bude nedostupné;
  • Poskytujeme přístup k našim databázím obsahujícím Osobně identifikovatelné informace pouze na základě potřeby vědět; a
  • Používáme automatizované nástroje ke sledování síťového provozu, abychom identifikovali neoprávněné pokusy o nahrání informací, změnu informací nebo jinou snahu o získání neoprávněného přístupu do našich systémů.

Bohužel přenos informací přes internet není zcela bezpečný. Přestože k ochraně vašich osobních údajů používáme komerčně rozumné, oborově standardní metody, nemůžeme zaručit bezpečnost vašich osobních údajů přenášených na webovou stránku. Jakýkoli přenos osobních údajů je na vaše vlastní riziko. Neneseme odpovědnost za obcházení jakýchkoli nastavení ochrany osobních údajů nebo bezpečnostních opatření obsažených na webových stránkách.

Možnosti, jak používáme a zpřístupňujeme vaše údaje

Naším cílem je poskytnout vám možnost volby ohledně osobních údajů, které nám poskytujete. Uživatelé našich stránek se proto mohou odhlásit z některé komunikace z našich stránek.

Vytvořili jsme mechanismy, které vám poskytují následující kontrolu nad vašimi informacemi:

  • Sledovací technologie a reklama. Svůj prohlížeč můžete nastavit tak, aby odmítal všechny nebo některé soubory cookie prohlížeče nebo aby vás upozornil, když jsou soubory cookie odesílány. Pokud zakážete nebo odmítnete soubory cookie, vezměte prosím na vědomí, že některé části webových stránek mohou být nepřístupné nebo nemusí správně fungovat.
  • E-maily od Společnosti. Pokud jsme vám zaslali propagační e-mail, můžete nám zaslat zpětný e-mail se žádostí o vynechání z budoucích e-mailových rozesílání nebo kliknout na odkaz pro odhlášení ve spodní části každého netransakčního e-mailu.
  • Čas od času můžeme od nás nebo od nás jménem našich marketingových partnerů zasílat průzkumy, žádosti o zpětnou vazbu týkající se uživatelské zkušenosti a provozu stránek nebo dalších služeb, včetně telefonátů na čísla mobilních telefonů nebo textových zpráv, pokud jste nám poskytli nás s těmito čísly. Vyplnění průzkumů nebo žádostí o zpětnou vazbu nebo přijetí jakékoli nabídky je dobrovolné. Pokud si nepřejete dostávat tyto nabídky, průzkumy nebo e-maily se zpětnou vazbou od uživatelů, odhlaste se prosím z jakéhokoli e-mailu s nabídkou, který od nás obdržíte. REICG respektuje vaše preference ochrany osobních údajů a můžete se odhlásit ze všech žádostí zasláním e-mailu na adresu support@reicapitalgrowth. com.

Kalifornie Ochrana osobních údajů

Pokud jste obyvatelem Kalifornie, kalifornský zákon vám poskytuje možnost získat další informace o tom, jak shromažďujeme, používáme a sdílíme vaše „osobní údaje“ (jak je definováno v kalifornském zákoně o ochraně soukromí spotřebitelů („CCPA“)), jiné než osobní informace, které shromažďujeme v souvislosti s poskytováním našich služeb

V závislosti na tom, jak používáte naše webové stránky a služby, můžeme o vás kromě informací, které shromažďujeme v souvislosti s poskytováním našich služeb, shromažďovat následující kategorie osobních údajů:

  • Identifikátory, jako je jméno, kontaktní informace a adresa internetového protokolu (IP).
  • Informace o internetu nebo jiné síti, jako je používání a interakce s našimi webovými stránkami a historie procházení

Tyto informace se používají a zpřístupňují pro účely a kategorie třetích stran popsané ve zbytku zásad ochrany osobních údajů této stránky. Osobní údaje neprodáváme třetím stranám.

Vaše kalifornská práva na respektování soukromí

Pokud jste obyvatelem Kalifornie, máte určitá práva. V závislosti na okolnostech vám mohou zákony státu Kalifornie povolit, abyste nás požádali:

  • Poskytnout vám kategorie osobních údajů, které jsme o vás shromáždili nebo zveřejnili za posledních dvanáct (12) měsíců; účely, pro které jsme shromáždili vaše osobní údaje; a kategorie třetích stran, se kterými sdílíme osobní údaje.
  • Poskytněte vám osobní údaje, které jsme o vás shromáždili
  • Smažte určité informace, které o vás máme

Můžeme sdílet nebo umožnit třetím stranám shromažďovat osobní údaje prostřednictvím našich Služeb pro obchodní účely, které jsme popsali v našich Zásadách ochrany osobních údajů. Kategorie a třetí strany, které mohou obdržet tyto informace, jsou uvedeny v části „Sdílení vašich informací“ v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Kalifornské zákony umožňují spotřebitelům, kteří jsou obyvateli Kalifornie, aby si od nás jednou ročně bezplatně vyžádali a získali seznam třetích stran, se kterými jsme v předchozím kalendářním roce sdíleli osobní údaje pro účely jejich přímého marketingu, spolu s typem zveřejněných osobních údajů.

Účast dětí a dospívajících

Vzhledem k federálním zákonům (v souladu se zákonem o ochraně soukromí dětí online) NEDOVOLUJME JEDNOTLIVCŮM, O KTERÝCH Víme, že JSOU MLADŠÍ 18 LET, ABY SE ÚČASTNILY NA NAŠICH STRÁNKÁCH NEBO SLUŽBÁCH. Abyste mohli POUŽÍVAT NAŠE STRÁNKY A SLUŽBY, MUSÍ VÁM BÝT MINIMÁLNĚ 18 LET. Pochopte prosím, že nemůžeme nutně zjistit, zda nám uživatel poskytuje svůj skutečný věk.

Kde si můžete prohlédnout a opravit své informace

Žádáme vás, abyste své údaje pravidelně kontrolovali, abyste se ujistili, že jsou správné a úplné. Pokud se domníváte, že některé z vašich údajů jsou nesprávné, nebo pokud máte jakékoli dotazy týkající se těchto Zásad ochrany osobních údajů, kontaktujte nás na adrese Support@reicapitalgrowth.com

Odkazy na jiné stránky

Pokud budete následovat jakékoli odkazy, které vás přesměrovávají z webu, tyto zásady ochrany osobních údajů se nebudou vztahovat na vaši aktivitu na jiných webových stránkách, které navštívíte. Nekontrolujeme zásady ochrany osobních údajů ani postupy ochrany osobních údajů jakýchkoli třetích stran.

Oznámení o změnách

Čas od času může REICG změnit své zásady ochrany osobních údajů. Tyto Zásady ochrany osobních údajů mohou být aktualizovány, jak to vyžadují potřeby, a vždy vám tyto změny sdělíme zveřejněním aktualizovaných Zásad ochrany osobních údajů na Stránce a/nebo vás upozorníme e-mailem v případě jakýchkoli podstatných nebo podstatných změn. Jste odpovědní za to, že pro vás máme aktuální aktivní a doručitelnou e-mailovou adresu, a za pravidelné navštěvování našich webových stránek a těchto zásad ochrany osobních údajů, abyste zkontrolovali případné změny. Pokračování v používání webu po jakékoli takové změně představuje váš souhlas s dodržováním zásad ochrany osobních údajů v platném znění a budete jimi vázáni.

Zásady ochrany osobních údajů

Přihlásit se k odběru našeho newsletteru

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru pro strategie investování do nemovitostí a trendy na trhu.