Мајката Земја не прави нов недвижен имот!

Real Estate Investing Reinvented

 

на REIизмислени средства®

 

Два американски фондови за комерцијални недвижности директно до потрошувачи

Честитки... не најдовте.

Наскоро ќе понудиме два уникатни инвестициски фондови за недвижнини, каде што вредните луѓе од секоја сфера на животот, на глобално ниво, можат да инвестираат мали суми во САД, институционален квалитет, комерцијални недвижности. На тој начин, долгорочно го зголемуваат своето богатство со користење на истите испробани и вистински методи кои најбогатите семејства ширум светот ги користеле со генерации.
Инвестиции во основата - кои се конзистентни, течени со пари, безбедни, конзервативни и на крајот ликвидни.
Наскоро секој може да инвестира и да го зголеми своето богатство и позитивно да ја промени иднината на своето семејство - без разлика на нивната почетна точка.

Ние, всушност, повторно го измисливме инвестирањето во недвижнини.

Придружете се на нашата заедница и дознајте зошто нашата понуда е единствен, безбеден и попредвидлив начин за инвестирање. Нашите два фонда ќе бидат достапни за глобалната јавност веднаш штом ќе ја добиеме квалификацијата за ДИК.

Проценето до вториот квартал 2 година

Оваа страница е дом на:

REI Capital Growth (REICG)

REICG е инвестициски фонд во недвижности дизајниран да обезбеди конзистентен, програмски раст на акционерскиот капитал, неповрзан од јавните пазари и менување на вредностите на недвижностите.

REI Capital Income (REICI)

REICI е инвестициски фонд во недвижности дизајниран да обезбеди постојан, долгорочен сигурен фиксен приход, обезбеден со долг за стекнување прво залог и поддржан од стабилизиран комерцијален недвижен имот со проток на готовина. и;

Управување со капитал од REI (REICM)

Спонзорот и управителот на двата фонда за недвижнини

Луѓето ширум светот се соочуваат со неизвесни времиња.

 

Американскиот долар е на речиси рекордно високо ниво. Ова го прави многу проблематично за другите нации кои имаат долг врз основа на американски долари. Стандардната кошничка на валути е зголемена за речиси 14% во однос на доларот.

Зголемениот долар предизвикува рекордно висока инфлација и зголемување на каматните стапки ширум светот. Овие нови реалности ги нарушија глобалните пазари во фиксниот приход и инвестициите во капитал, и создадоа предизвици и за инвеститорите за приходи и за раст.

 

Каматите се зголемуваат
Трошоците за енергија се зголемуваат
Трошоците за храна се зголемуваат
Стапките на станбени хипотеки се зголемуваат, на нивоа невидени од 2008 година
Берзата е многу надолу
Инфлацијата ја загрозува нашата иднина…

Менаџерите на инвестиции и богатите инвеститори бараат алтернативни инвестиции за да го задржат чекорот со инфлацијата и да го зачуваат богатството.

ВИЕ немате пристап до тие Алтернативи!

- НАСКОРО -

ЗА ВАС СЕ ДВАТА ИНВЕСТИЦИСКИ ФОНДА НА REI CAPITAL.

ВИЕ СЕ НАШАТА МИСИЈА.

 

Придружете ни се и станете дел од нашата глобална инвестициска заедница.

Само заедно, можеме да инвестираме како едно.

инвестициски фонд во недвижнини

Заедно можеме да инвестираме во недвижен имот како најбогатите семејства во светот.

Првиот процент го зголеми своето богатство со комерцијални недвижности со генерации. Тие имаа ексклузивен пристап да купат инвестициска оценка, комерцијални недвижности и да ги задржат овие средства на долг рок.

воведување

на REIизмислени средства®

 

Првите американски фондови за комерцијални недвижности во светот структурирани така што просечниот човек може директно да инвестира и да има контрола врз својата иднина