Nënë Toka nuk po bën asnjë pasuri të re të paluajtshme!

Real Estate Investing Reinvented

 

La REIfondet e shpikura®

 

Dy fonde të drejtpërdrejta te konsumatori në SHBA për pasuri të paluajtshme tregtare

Urime… na keni gjetur.

Së shpejti do të ofrojmë dy fonde unike investimi në pasuri të paluajtshme, ku njerëzit punëtorë nga çdo sferë e jetës, në nivel global, mund të investojnë shuma të vogla, në SHBA, në prona të paluajtshme komerciale me cilësi institucionale. Kështu, duke rritur pasurinë e tyre afatgjatë duke përdorur të njëjtat metoda të provuara dhe të vërteta që familjet më të pasura në mbarë botën kanë përdorur për breza.
Investimet bazë - që janë të qëndrueshme, me rrjedhje parash, të sigurta, konservatore dhe në fund të fundit likuide.
Së shpejti, çdokush mund të investojë dhe të rrisë pasurinë e tij dhe të ndryshojë pozitivisht të ardhmen për familjen e tyre – pa marrë parasysh pikënisjen e tyre.

Në fakt, ne kemi rishpikur investimin në pasuri të paluajtshme.

Bashkohuni me komunitetin tonë dhe mësoni pse oferta jonë është një mënyrë unike, e sigurt dhe më e parashikueshme për të investuar. Dy fondet tona do të jenë të disponueshme për publikun global sapo të marrim kualifikimin e SEC.

E vlerësuar deri në tremujorin e tretë 3

Kjo faqe është shtëpia e:

REI Capital Growth (REICG)

REICG është një fond investimi në pasuri të paluajtshme i krijuar për të ofruar rritje të qëndrueshme, programatike, të kapitalit të palidhur nga tregjet publike dhe ndryshimin e vlerave të pasurive të paluajtshme.

REI Capital Income (REICI)

REICI është një fond investimi në pasuri të paluajtshme i krijuar për të siguruar të ardhura fikse të qëndrueshme dhe afatgjatë, të siguruara nga borxhi i blerjes së barrës së parë dhe të mbështetur nga pasuri të paluajtshme komerciale të stabilizuara me rrjedhje monetare. dhe;

Menaxhimi i Kapitalit REI (REICM)

Sponsor dhe menaxher i të dy fondeve të pasurive të paluajtshme

Njerëzit në mbarë botën po përballen me kohë të pasigurta.

 

Dollari amerikan është në nivele gati rekord të larta. Kjo po e bën atë shumë problematik për vendet e tjera që kanë borxh të bazuar në dollarë amerikanë. Shporta standarde e monedhave është rritur rreth 14% kundrejt dollarit.

Dollari në rritje po shkakton inflacion të lartë rekord dhe rritje të normave të interesit në mbarë botën. Këto realitete të reja kanë prishur tregjet globale si për të ardhurat fikse ashtu edhe për investimet e kapitalit, dhe kanë krijuar sfida si për të ardhurat ashtu edhe për investitorët e rritjes.

 

Normat e interesit po rriten
Kostot e energjisë po rriten
Kostot e ushqimit po rriten
Normat e hipotekave për banesa po rriten, në nivele të papara që nga viti 2008
Tregu i aksioneve është shumë poshtë
Inflacioni po kërcënon të ardhmen tonë…

 

Menaxherët e investimeve dhe investitorët e pasur po kërkojnë investime alternative për të mbajtur ritmin me inflacionin dhe për të ruajtur pasurinë.

 

JU nuk keni akses në ato Alternativa!

- VJEN SË SHPEJTI -

DY FONDET E INVESTIMEVE TË REI CAPITAL JANË PËR JU.

JU JANË MISIONI YNË.

 

Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e komunitetit tonë global të investimeve.

Vetëm së bashku mund të investojmë si një.

fondi i investimeve në pasuri të paluajtshme

Së bashku ne mund të investojmë në pasuri të paluajtshme si familjet më të pasura në botë.

Një përqindëshi kryesor e ka rritur pasurinë e tyre me pasuri të paluajtshme komerciale për breza. Ata kanë pasur qasje ekskluzive për të blerë kategorinë e investimeve, pasuri të paluajtshme komerciale dhe për t'i mbajtur këto asete për një afat të gjatë.

Futja

La REIfondet e shpikura®

 

Fondet e para komerciale amerikane të pasurive të paluajtshme në botë të strukturuara në mënyrë që një person mesatar të mund të investojë drejtpërdrejt dhe të ketë kontrollin e të ardhmes së tij

REI Capital Growth - Logo
REI Capital Ying & Yang - Sinergjitë e Investimeve
REI Capital Income - Logo

Ju investoni në (REICG) - Fondi i Kapitalit të Rritjes
Për Rritjen Programatike Vjetore të Stokut

C

Fondi blen pasuri të paluajtshme me
Marrja e borxhit nga REICI

C

Pasuria e Paluajtshme Gjeneron Pozitive
Rrjedha e parasë nga dita 1

C

Rrjedha e parasë blen më shumë pasuri të paluajtshme >>
Rritja vjetore e përbërë (pa dividendë)

C

Kapitali juaj rritet çdo vit edhe kur
Vlerat e pronës janë të sheshta poshtë

Ju investoni në (REICI) - Fondi i Borxhit
Për të blerë obligacione të emetuara me rendiment të lartë

C

Fondi huazon borxhin e parë të barrës
Për blerjet e REICG

C

Kredi modeste 65% ndaj vlerës së vlerësuar (LTV)
Dhe kolateralizimi i kryqëzuar

C

Borxhi i parë i barrës së pasurive të paluajtshme
Paguani gjithmonë së pari

C

Afatgjatë
Të ardhura të qëndrueshme nga interesi